Welkom op mijn internetpagina

Welkom op mijn internetpagina

Tja, na een jaar of 6 is onderstaande tekst natuurlijk nog volledig waar en ben ik nog hard bezig met het verbeteren van mijn tuin. Elk jaar leer je weer wat nieuws en het is en blijft fantastisch om je eigen groenten en fruit te telen. Inmiddels ben ik ook al 5 jaar penningmeester van de vereniging en beheerder van de website.

================================================================

Ik ben Henk en dacht al jaren na of ik naast mijn hobby koken ook zelf een deel van mijn groenten en fruit wilde gaan kweken op een volkstuin.

Halverwege 2013 de knoop doorgehakt en mij ingeschreven op de wachtlijst van de volkstuinvereniging De Bloemhof in leiderdorp. Eind november begin december kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik voor een tuin in aanmerking kwam. De vrijgekomen tuin (eigenlijk 2 tuinen van 100 m2) was echter niet echt goed onderhouden. Zeg maar gerust NIET onderhouden. Er stonden nog wat oude restanten van fruitbomen en -struiken en er lagen wat tegels. Het gras stond ongeveer een halve meter hoog….. Hoe ik daarmee ben opgegaan kun je verder op deze site terugvinden.

Op mijn pagina vind je naast foto’s en teksten over mijn moestuin ook stukjes over het kweken van verschillende soorten groenten en fruit. En dan niet de standaard beschrijving maar mijn ervaringen met het kweken ervan.

Langzaam zul je dus de site zien groeien. Ook kun je op mijnrecepten.hdwd.nl zien dat het aantal recepten met mijn eigen produkten zal groeien. Heb je een lekker recept met groenten uit eigen tuin schroom dan niet om deze aan mij te mailen. Ook heb ik op deze pagina de recepten uit het clubblad ’t Groentje van de volkstuinvereniging opgenomen.
Ik hoop de komende jaren ook zoveel mogelijk vergeten groenten te kweken. Daar ben ik dit jaar al mondjesmaat mee begonnen en ik moet zeggen dat de resultaten naast goed, ook erg lekkere producten van de tuin hebben opgeleverd.

Eén gedachte over “ Welkom op mijn internetpagina

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.